Villkor

Betalning

Sagopalatset använder sig av följande betalningssätt:

Kortbetalning: Utförs i samarbete med Dibs och Euroline. Vi använder oss givetvis av 3D-secure för maximal säkerhet. Vi tar emot kort som Visa och Mastercard.

Faktura: Kostnad för det är 29 kr. Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Sagopalatset överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 20 dagar. Om betalning inte är fullgjord senast på fakturans förfallodag debiteras förseningsersättning (näringsidkare) samt kostnader för betalningspåminnelse och inkasso enligt lag. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.

Vid frågor avseende förändringen vänligen kontakta vår kundtjänst. 

Med vänliga hälsningar,
SveaWebPay

Telefon: 08 - 735 29 69
E-post: fakturor@sveaekonomi.se


Delbetalning: Gäller om man handlar för minst 1000 kostar:

3 månader räntefritt 0% uppläggningskostnad: 195 SEK, 35 SEK i aviavgift

6 månader räntefritt 0% uppläggningskostnad: 295 SEK, 35 SEK i aviavgift

12 månader räntefritt 0% uppläggningskostnad: 395 SEK, 35 SEK i aviavgift

 

CE-märkning

Alla produkter i vårt sortiment är CE-märkta.

 

Fraktkostnad

Fraktkostnad är 29 kr på alla ordrar som skickas inom Sverige. Vid ordervärde över 500 kr är det fri frakt. För frakt inom Europa till länder förutom Sverige kostar frakten 199 kr.

 

Kundservice

Vi har en ambition att alltid svara på frågor inom ett par timmar. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar så ska vi göra vårt absolut bästa för att hjälpa er.

 

Leverans

Leveransen tar mellan 3-5 dagar.

 

Personuppgifter

Personuppgifter lagras i vårt kundregister vid beställning av en vara. Ingen obehörig har tillgång till detta register. Uppgifterna lämnas aldrig ut till andra företag eller privatpersoner i enlighet med Personuppgiftslagen. (PUL)

 

Priser

De priser som anges vid köptillfället är de priser som gäller och anges med moms. Sagopalatset tillämpar ingen minimiorder.

 

Produkterna

Sagopalatsets produkter är utvalada med tanke på design och hög kvalitet. Vi har ett stort sortiment som riktar sig till både barn och vuxna.

 

Reklamationer

Vid fel på vara kontakta info@sagopalatset.se eller ring 0480-42 01 01 så ska vi hjälpa dig snarast möjligt.

 

Ålderskrav

Är du under 18 år krävs målsmans godkännande för att få handla på SagoPalatset.

 

Ångerrätt

I Sverige har vi en ångerrätt på 14 dagar vid distanshandel. Om du ångrar ett köp så tar du kontakt med oss. Varan återsändes sedan till oss i samma skick som den var när du fick den. Kunden står för leveranskostnaden.